Békéscsaba, Galériával

2019.12.08. 18:06

Immár ötven éve mérkőznek meg Békésben az ország táncosai

Ismét Magyarország legjobbjai léptek fel vasárnap megrendezett 50. B-A-S Osztályos Országos Társastánc Bajnokság, Senior Open Országos Bajnokság és a III. Nyíri Lajos emlékverseny keretében a Csabagyöngye Kulturális Központban.

V. E.

20191208_50. BAS Táncverseny_Békéscsaba_Csabagyöngye_BÁ_BMH

Fotó: BENCSIK ADAM

A nagy múltú, jubileumi rendezvényt Varga Tamás alpolgármester nyitotta meg, aki elmondta, nemrég még ő is a szervezői között volt ennek a város-, kultúr- és sporttörténeti eseménynek, melynek rendezési jogát immár ötven éve mindig Békéscsaba, a Békéscsabai Társastánc Klub, majd Nyíri Lajos Táncsport Egyesület nyeri el.

Az alpolgármester után Zsámboki Marcell, a Magyar TáncSport Szakszövetség elnöke nyújtott át elismerő oklevelet Szente Bélának, a verseny szervezésében nyújtott több évtizedes kiemelkedő és példamutató intézmény- és sportvezetői munkájáért, valamint Felczánné Nyíri Máriának és Felczán Bélának a társastánc verseny területén nyújtott több évtizedes kiemelkedő és példamutató alkotó, oktató munkájukért. Végül Szente Béla, majd Felczánné Nyíri Mária köszöntötte a jelenlévőket, illetve mondott köszönetet a szervezésben résztvevőknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában