szakképzés

2019.11.07. 15:49

Egész napos partival népszerűsítik a nyomdaipart Békéscsabán

Egész napos pályaorientációs rendezvényt szervez a Marzek csoport és a Szent-Györgyi Albert Szakgimnázium a nyomdaipari képzés népszerűsítésének céljából szombaton reggel kilenctől a Csaba Centerben – jelentette be csütörtökön Kása István Zoltán, a Marzek Kner Packaging Kft. és a Marzek FlexiLog Kft. ügyvezető igazgatója.

Busi Ottó

Fotó:

A sajtótájékoztatón elhangzott, a rendezvény célja, hogy az érdeklődők megismerkedhessenek az iparággal és annak képzési lehetőségeivel, sőt, akár maguk is kipróbálhatják, milyen egy nyomdaipari terméket elkészíteni. Így például egyedi füzetet vagy akár saját névvel ellátott címkét is gyárthatnak állateledeles dobozra.

Beküldött fotó

Kása István Zoltán elmondta, az eseményen ott lesznek az oktatók, akiktől a szülők megtudhatják, milyen elvárásokat támasztanak a diákokkal szemben és miként, hogyan tudnak boldogulni az iskolában, ha a nyomdaipari képzést választják.

– És ott leszünk mi is, a békéscsabai nyomdaipar, csomagolóanyag-gyártás képviseletében, és el tudjuk mondani a szülőknek, hogyha végez a csemete, akkor milyen feltételekkel és mikor tudjuk őket alkalmazni – tette hozzá a társaság ügyvezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában