DOBOZ-SZANAZUG

2019.10.08. 06:38

Tájékoztattak a munkálatokról a lakossági fórumon

Lakossági fórumot tartottak a szanazugi üdülőtulajdonosok számára nemrégiben – tájékoztatott Köves Mihály, a nagyközség polgármestere.

B. O.

Hétfő megnyitotta kapuit az Ágota-tábor

Fotó: Lehoczky Péter

A településvezető elmondta, az eseményen körülbelül ötven érintett jelent meg. A fórumon többek közt tájékoztatást adtak az üdülőhelyen elvégzett munkákról, az aktuális feladatokról, a Szanazugot érintő adóbevételekről és azok felhasználásáról, valamint a további tervekről is.

Doboz-Szanazug ad otthont az Ágota-tábornak is /Archív fotó: BMH/

– Akárcsak Dobozon, úgy Szanazugban is folyamatosan dolgoznunk kell, annak érdekében, hogy a jelenlegi állapotokat fenntarthassuk. Például hulladékgyűjtés, hulladékelszállítás, közterületek rendjének fenntartása. Számos észrevételt, javaslatot fogalmaztak meg a jelenlévők, melyeket megköszöntem, és ígéretet tettem azok megoldására, többek közt az érintett területen történő sebességkorlátozásokról, az elöregedett fák állapotáról, az útjavításokról és az építési szabályok módosításáról is beszéltünk a fórumon megjelent érdekeltekkel – részletezte Köves Mihály polgármester.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában