Kiss Virág a zsűriben

2019.10.10. 11:25

Profi bikinifitnesz-versenyző segít kiválasztani a legszebbeket

Már javában zakatol tízmilliós összdíjazású szépségversenyünk, a Tündérszépek 2020. Minden nap újabb versenyzővel ismertetjük meg olvasóinkat és ugyan még korántsem értünk a bemutatkozások végére, az eddigi mezőnyt áttekintve bátran kijelenthetjük, nem lesz könnyű dolga a zsűrinek. Éppen ezért úgy éreztük, hogy szakavatott szemekre van szükségünk. A regionális döntőbe jutó három lány kiválasztásánál a békéscsabai gyökerekkel rendelkező profi bikinifitnesz-versenyző, Kiss Virág lesz segítségünkre.

Horváth Dóra

Fotó: Szilveszter_Zoltan

Virág 2012 óta versenyez bikinifitnesz kategóriában, ahol sportos, szépen kidolgozott, arányos testet kell bemutatni a színpadon, ugyanakkor kiemelten fontos a nőiesség megőrzése. Ha valaki, akkor ő igazán kompetens abban, hogy miben is ragadható meg a női szépség.

– Egy hétköznapi ember könnyen azt hiheti, hogy egy fitnesz versenyen nem fontos az arc vagy a kisugárzás és csupán a test számít, de az én kategóriámban igen meghatározóak ezek – árulta el Kiss Virág.

– A Tündérszépek zsűrizésénél azt fogom nézni, hogy az adott lány mennyire bájos vagy éppen dögös a képeken, milyen a tekintete és az arckaraktere. Fontos még az is, hogy illik-e hozzá a frizura és a smink, valamint hogy átjön-e a fotókon a klasszikus nőies szépség. Mivel mégiscsak szépségversenyről van szó, természetesen az is lényeges, hogy kinek milyen formája van. Ez nem azt jelenti, hogy egy molettebb vagy teltkarcsú lány nem lehet gyönyörű, sugárzó vagy éppen magabiztos, mert igenis lehet. Viszont sokat számít, hogy mennyire tudja kiemelni az alakját a ruhákkal amiket hord, azaz ismeri-e annyira a testét, hogy azokat a részeit mutassa meg nekünk, amik előnyösek. Ezek szerintem a fotókról gyönyörűen le fognak jönni.

– Egy nő nem csak attól szép, hogy hasonlít egy magazinban szereplő modellhez, hanem mindenkinek megvan a saját szépsége és bája. Én ezt fogom keresni, a különlegességet, ami kicsit másabb, mint amit megszoktunk a magazinokban. – A legfontosabb, hogy ne legyünk kishitűek és söpörjük ki az agyunkból az olyan rossz gondolatokat, mint például hogy nem vagyunk elég jók vagy nem tökéletes az alakunk. Merni kell megpróbálni! – tanácsolja a jelentkezést egyelőre még fontolgató lányoknak Virág.

Nem késő, még te is lehetsz Tündérszép!

Nem késő jelentkezni, hiszen még vannak kiadó helyek! Ha elmúltál tizenhat, de még nem lépted át a harmincat, itt a remek alkalom, hogy megmutasd magad! Nem kell mást tenned, csak felkeresni a www.tunderszepek.hu oldalt, kitölteni a jelentkezést, bejelölni, hogy Békés megyében szeretnél indulni, és feltölteni magadról pár fotót.

Ha úgy érzed, a képeid nem megfelelőek ahhoz, hogy jól szerepelj, csak ikszeld be a jelentkezés során azt, hogy ingyenes profi fotósorozatot igényelsz.

Adj esélyt magadnak, talán éppen a te fejedre kerül fel a korona a január végi országos döntőn!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában