Gyula

2019.10.29. 17:09

Az Almásy-kastély háromszázezredik látogatóját köszöntötték

A fürdővárosi Almásy-kastély 300 ezredik látogatóját, a Budapestről érkezett háromgyermekes édesanyát, Juhász Krisztinát és családját köszöntötte kedden délelőtt dr. Görgényi Ernő polgármester és Dombi Ildikó a látogatóközpontot is működtető Erkel Ferenc Nonprofit Kft. kiállítóhelyekért felelős ügyvezető igazgatója.

P. G.

A fővárosi pedagógus férjével és három gyermekével érkezett Gyulára. Mint elmondta, régi vágyuk volt ez az utazás, és az Almásy-kastélyt jó ideje szerették volna megnézni. Az interneten tájékozódtak a látnivalókról és olyan kiállítóhelyet kerestek, ami gyermekeik érdeklődését is felkelti.

Fotó: Kiss Zoltán

A látogató két főre és két éjszakára szóló szálláslehetőséget kapott ajándékba. Ezen felül belépőjegyekkel is kedveskedtek a családnak.

Dr. Görgényi Ernő hangsúlyozta, az eredeti tervekben közel sem szerepelt ennyi látogató, ez a létszám azt is mutatja, hogy a város látogatottsága évről évre növekszik. A Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont a vidéki kiállítóhelyek között az egyik legjobban teljesítő intézmény.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában