galériával

2019.10.31. 16:45

Átvették megbízóleveleiket a békéscsabai képviselők

Ünnepélyes keretek között, csütörtökön a városháza dísztermében átvették megbízóleveleiket, mandátumaikat az október 13-ai voksoláson megválasztott önkormányzati képviselők Gojdárné Dr. Balázs Katalintól, a helyi választási bizottság elnökétől.

L. B.

Mandátum Átadása Békéscsabai képvisel? testületnek

Fotó: Imre György

Az elnök elöljáróban ismertette, a megyeszékhelyen 68 szavazókörben nyilváníthattak véleményt a békéscsabaiak, a közel 50 ezer választópolgárból valamivel több mint 21 ezren járultak az urnák elé, ami 43 százalékos részvételi arányt jelentett.

Sorolta, az egyes választókerületben Szente Béla (Fidesz-KDNP) nyert, a kettesben Szarvas Péter (Hajrá Békéscsaba), a hármasban Csányi Illés (Hajrá Békéscsaba), a négyesben dr. Ferenczi Attila (Fidesz-KDNP), az ötösben dr. Szigeti Béla (Hajrá Békéscsaba), a hatosban Fülöp Csaba (MSZP-LMP), a hetesben Gregor László (Hajrá Békéscsaba), a nyolcasban Paláncz György (Fidesz-KDNP), a kilencesben Hanó Miklós (Fidesz-KDNP), a tízesben Nagy Ferenc (Hajrá Békéscsaba), a tizenegyesben Opauszki Zoltán (Fidesz-KDNP), a tizenkettesben Ádám Pál (Hajrá Békéscsaba).

Kompenzációs listán szerzett mandátumot dr. Csicsely Ilona (Fidesz-KDNP), Dancsó Tibor (DK-Jobbik-Párbeszéd), Horváth László (Fidesz-KDNP), dr. Juhász István (Hajrá Békéscsaba) és Miklós Attila (MSZP-LMP).

A megválasztottak közül dr. Szigeti Béla és Paláncz György nem volt jelen, ők később veszik át megbízóleveleiket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában