pusztaföldvár

2019.10.22. 12:28

Alakuló ülésükön a földváriak mérsékelték a tiszteletdíjak mértékét

Pusztaföldváron a képviselő-testület hétfőn tartotta alakuló ülését.

Cs. I.

Sonkolyos Szabolcs polgármester javaslatára – titkos szavazással – a testület Göböly Nóra Ivett önkormányzati képviselőt választotta társadalmi megbízatású alpolgármesternek.

Létrehozták az ügyrendi és vagyonnyilatkozat-kezelő bizottságot (elnök: Gál Ferenc, tag: Ilyés Gábor, Berki Tamás). A pénzügyi, egészségügyi és szociális bizottság elnöke lett Szabóné Ábrahám Edit, tag: Megyeri Nándor Ernő és Gál Ferenc.

A képviselő-testület a költséghatékony működés érdekében a képviselői tiszteletdíj, a bizottsági elnöki tiszteletdíj és a bizottsági tagi tiszteletdíj mérsékléséről döntött 7 egybehangzó igen szavazattal.

Az új képviselő-testület arról is döntött, hogy Sonkolyos Szabolcs polgármestert és helyettesítésére Göböly Nóra Ivett alpolgármestert delegálja az Orosházi Kistérség Többcélú Társulás Társulási Tanácsába és a Délkelet-Alföld Regionális Hulladékgazdálkodási Társulás (DAREH) taggyűlésébe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában