felsőoktatás

2019.09.05. 14:12

Piacképes tudás és persze jó bulik is várnak a hallgatókra Békéscsabán

Megtartották a Gál Ferenc Főiskola Gazdasági Karának tanévnyitó ünnepségét csütörtökön délelőtt Békéscsabán.

P. G.

20190905 Békéscsaba Gál Ferenc Főiskola tanévnyitó Dr Vicze Gábor dékán nyitotta meg a tanévet Békéscsabán Fotó: Imre György IGY Békés Megyei Hírlap

Fotó: Imre György

Dr. Vincze Gábor dékán elmondta, 105 új hallgatót vettek fel ebben az évben a gazdasági karra. Reményét fejezte ki, hogy a jövőben több fiatalt vehetnek fel, és új szakok indulhatnak. Kitért arra, hogy a tervek szerint jövőre a Gál Ferenc Főiskola már egyetemként fog működni.

Dr. Vincze Gábor nyitotta meg a tanévet /Fotó: Imre György/

– Piacképes végzettség, jól jövedelmező hivatás, kiegyensúlyozott munkahely reménye, jó órák és jó bulik – sorolta dr. Vincze Gábor, hogy mit várhatnak a hallgatók a főiskolától. Mint mondta, bízik benne, hogy ezek mindegyikében részük lesz. Hangsúlyozta, a fiatalok egész életükre meghatározó ismeretanyagot és élményeket szerezhetnek a közösségben, ha élnek a főiskola adta lehetőségekkel.

Megköszönte a hallgatók bizalmát, amiért az intézményt választották, és azt kérte, hogy találják meg a tanulás, a pihenés, a szórakozás megfelelő összhangját.

– Szeretnénk, ha a jövőben minél többen ebben a régióban gazdagítanák a gazdasági-értelmiségi potenciált – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában