Játék

2019.09.10. 06:55

Olvasóink megszavazták Békés megye 7 csodáját

A megye 7 csodája játékunkban arra invitáltuk a Békés Megyei Hírlap és a Beol.hu olvasóit, segítsenek megtalálni azokat a természeti képződményeket, amelyek valamely szempontból különlegesek, érdekesek. Döntésük alapján Békésben az alábbi természeti képződmény a 7 csoda: mezőhegyesi ősplatán, Volgamenti hérics, Kardoskúti Fehér-tó, kérészek tánca a Körösön, gerendási védett hársfasor, gerlai platán, Körösök folyói.

beol.hu

Az emberi kéz alkotta népszerű helyek listája folyamatosan változik, míg a természet időtlen szépségeit a földlakók mindig is csodálták. Azt hinné az ember, ha csodás képződményeket, mesebeli tájakat és elképesztő látványosságokat akar látni, messzire kell indulni. Pedig ez nem így van, a mi megyénk is számtalan természeti jelenséggel büszkélkedhet.

A megye 7 csodája játékunkban olvasóinkat arra invitáltuk, hogy segítsenek megkeresni ezeket. A játékban először jelölni lehetett csodákat, majd a legtöbb jelölést kapó csodákra szavazhattak Olvasóink.

Jelölni és szavazni a Békés Megyei Hírlapban és a beol.hu hírportálon is lehetett. A végeredmény a két fórumon leadott szavazatok összesítéséből született meg. Nagy volt a voksolási kedv olvasóink részéről, hiszen közel 6500 szavazat érkezett be a játék ideje alatt.

És emellett a véleményüket nyilvánítók nyerhettek is. Az online voksolók között (13 megyei szinten összesítve) kisorsoltunk egy 200 000 forint értékű vásárlási utalványt, melyet Molnár Melinda szekszárdi olvasó nyert. A print szavazók között a megyénkben kisorsoltunk egy 2 főre 2 személyre szóló wellness pihenést a Hotel Caramellbe, amit Varga Judit mezőberényi olvasónk nyert meg.

Olvasóink döntése alapján Békésben az alábbi természeti képződmény a 7 csoda: mezőhegyesi ősplatán, Volgamenti hérics, Kardoskúti Fehér-tó, kérészek tánca a Körösön, gerendási védett hárfasor, gerlai platán, Körösök folyói. A hét csodát egy-egy emléktáblával fogjuk díjazni.

Köszönjük olvasóinknak, hogy bekapcsolódtak vagy figyelemmel kísérték játékunkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában