Csorvás

2019.09.29. 11:55

Családi program is volt a gazdanapon

Már a program kezdetén jelentős érdeklődés nyilvánult meg a helyi önkormányzat, a Csorvási Gazdák Zrt. és a Csorvási Szolgáltató Nonprofit Kft. rendezésében szombaton sorra került gazdanap iránt, melynek fő attrakcióját a kettesfogathajtó verseny jelentette.

Gajdács Pál

Az eseményt a több mint 20 fogat látványos bevonulása nyitotta meg, majd Baráth Lajos polgármester kívánt jó versenyzést a Csorvásra érkezett hajtóknak.

A bográcsokban közben már főtt a babgulyás, amely a fogathajtó versenyt is rendező Hajnal Zoltán szorgalmas segítői készítettek.

A piactéren a helyi Galamb-, és Kisállattenyésztők Egyesületének jóvoltából szebbnél szebb galambokban gyönyörködhettek a kilátogatók. A régi technika szerelmesei a veterán motorokat és mezőgazdasági gépeket, traktorokat vehették szemügyre.

A gyerekek birtokba vehették a kihelyezett népi fajátékokat. A délutáni tombolahúzáson egy birka és egy 60 ezer forint értékű vásárlási utalvány talált gazdára. A jó hangulatról a Bikini együttes és egész nap Juhász Jácint gondoskodott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában