TOP

2019.08.01. 15:01

Korszerűsítik a gyulavári óvodát

Megkezdődött a gyulavári óvoda felújítása, korszerűsítése – közölte a helyszínen megtartott csütörtöki sajtótájékoztatón Alt Norbert alpolgármester és Szabó Károly önkormányzati képviselő.

P. G.

Gyulav‡ri ovoda felœj’t‡sa elkezd?dštt sz‡molt be r—la Alt Norbert alpolg‡rmester Žs Szab— K‡roly kŽpvisel? œr.

Fotó: Imre György

Szabó Károly elmondta, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programon elnyert 5,2 millió forintos forrásból megújul az óvodaudvar térburkolata, illetve tetőfelület készítésével fedett játszóudvar létesül. Önkormányzati saját forrásból, 9,1 millió forintból ötvennyolc nyílászárót cserélnek, illetve a hozzájuk tartozó szúnyoghálókat is. Szintén városi támogatásból, 2,7 millió forintból 413 négyzetméteren megvalósul a homlokzat festése, a lábazat festése 110 négyzetméteren, valamint a külső felületeket is javítják és festik.

Az önkormányzati képviselő elmondta, az elmúlt években mindhárom olyan gyulavári intézményben történtek, történnek felújítások, amelyekben gyerekekkel foglalkoznak. Az óvodai fejlesztések várhatóan tanévkezdésig befejeződhetnek majd.

Alt Norbert és Szabó Károly /Fotó: Imre György/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában