Választás

2019.08.26. 15:30

Független jelöltként indul Pap István Tibor Mezőhegyesen

Pap István Tibor sajtótájékoztatón jelentette be hétfőn, az ajánló ívek átvétele után, hogy független polgármester-jelöltként indul az októberi választáson.

Cs. I.

– Ha elnyerem a szavazók bizalmát, társadalmi polgármesterként szeretném ellátni a városvezetői feladatokat. A ménesbirtok mindig meghatározó volt a település életében, e szoros kapcsolatot én a folytatásban, polgármesterként még intenzívebben szeretném menedzselni. Vezérigazgatóként, az elmúlt 3 év alatt is partnerségben dolgoztunk a várossal, ezt szorosabbra lehet fűzni – fogalmazta meg szándékait Pap István Tibor, akit születése óta minden Mezőhegyeshez fűz, s aki 16 éve dolgozik a település életét meghatározó cégnél. Jó lokálpatriótaként szeretné az eddig megszerzett tudását, tapasztalatait, kapcsolatait a város fejlődése érdekben kamatoztatni.

Pap István Tibor bejelentette indulását /A szerző felvétele/

Ha megnyeri a választást Pap István Tibor, vezérigazgatói munkaviszonya megszűnik, ám segíteni kívánja szakmai felkészültségével a ménesbirtok munkáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában