Libor János-díj

2019.08.28. 15:44

Dr. Csepreghy Tímea munkáját ismerték el Gyulán

Idén a Libor János-díjat dr. Csepreghy Tímea kapta meg, amit szerdán dr. Görgényi Ernő polgármester adott át.

P. G.

Idén dr. Csepreghy Tímea fogszakorvosnak ítélte oda a gyulai képviselő-testület a Libor János-díjat. Az elismerést szerdán adta a szakembernek dr. Görgényi Ernő polgármester.

Dr. Csepreghy Tímea tanulmányait szülővárosában, Kolozsváron kezdte. Később a Babes Bolyai Tudományegyetem biológiai karára nyert felvételt, ahonnan egy év után a Iuliu Hatieganu Kolozsvári Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem Fogorvostudományi Karára jelentkezett át. Ezután a szegedi Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán szerzett szakvizsgát 2005-ben.

Gyulán 2003-ban kezdett el rezidensként dr. Iványi Katalin rendelőjében dolgozni, mely a Szegedi Egyetem akkreditált képzőhelye volt, s a szakvizsga megszerzését követően 2006-ban át is vette tőle a körzet működtetését. Bár körzetéhez csak felnőttek tartoznak, magánpraxisában gyermekeket is fogad, akikkel empatikusan bánik. Munkájára igényes, felkészült, önmagát folyamatosan képző szakember. Nagy figyelmet fordít rendelőjében a korszerű műszerezettség fenntartására, mely a minőségi ellátás alapfeltétele.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában