galériával

2019.07.13. 10:37

Fújják megállás nélkül Orosházán

Kőszeg Város Fúvószenekarának térzenéjével elkezdődött Orosházán a fúvósok fesztiválja.

Cs. I.

Szombaton reggel térzenére ébredtek a Kossuth utcán, a piacra, bevásárolni igyekvő emberek megálltak, az Árpád-kertben, a padokra ültek és hallgatták a fellépőket. Együtt dúdolták a fülbemászó dallamokat, gyermekes családok élvezték a jó időt és a jó zenéket. Babakocsik kis ,,lakói,, is lelkesen tapsolták a zenészek produkcióit.

A szerző felvétele

Az Orosházi Fúvószenekari Egyesület idén ünnepeli a zenekar megalakulásának a 90. évfordulóját. Ennek örömére vendégül hívtak az országból három kiváló fúvószenekart, hogy jelenlétükkel és zenéjükkel népszerűsítsék ezt a műfajt és tegyék emlékezetessé az orosháziak jeles évfordulóját.

Szombaton, a déli órákban a zenészek a gyopárosfürdői strandon is fellépnek, majd a nagy örömzenélés, a fesztiváli koncertek Orosháza főterén kezdődnek 16 órakor. A fellépők Szegedről, Dunakesziről, Kőszegről érkeztek az orosházi fúvószenekar invitálására.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában