Békéscsaba

2019.06.26. 11:16

Visszatérnek a diszkósok a hőskorból

Fekete László a ’70-es, ’80-as évek egyik legismertebb diszkósának számított Békés megyében, három törzshelye volt, a kaszaperi autóscsárda, a magyarbánhegyesi Alabárdos étterem és Békéscsabán a Csaba Szálló télikertje.

Nyemcsok László

Forrás: Shutterstock illusztráció

Hosszú kihagyás után nosztalgiadiszkókkal tért vissza a békéscsabai Elefánt Klubba, vevő a programra a közönség. Innen jött az ötlete, hogy a diszkózás hőskorából meghívja néhány kollégáját egy közös show-ra. Így június 28-án, pénteken, 21 órától Fekete László mellett Jobbágy Zoltán, Gedó József, Koritár Péter és Krista Lajos ragad mikrofont az Elefántban, és idézik fel, hogyan is zajlott egy-egy buli évtizedekkel ezelőtt, és az akkori legnagyobb slágereket is lejátsszák.

Jobbágy Zoltán Gyulán az ifiházban, a művelődési házban, a Lidóban dolgozott a legtöbbet. Gedó Józsefre a csabai Volán-ifiklubból, a Gyöngyből, a Pocokból emlékezhetnek. Koritás Péter diszkózott a csabai 8-as presszóban és szerte a megyében. Krista Lajos a csabai Ezerjó mellett szórakoztatta, táncoltatta a vendégeket a gyulai Komlóban, Rondellában is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában