baleset

2019.06.11. 10:43

Megszólalt a sofőr, aki az autójával nézőket sodort el Tótkomlóson

A futam végén a versenyzők a búcsúköröket tették meg a tótkomlósi rallyn vasárnap, mikor az egyik autó kisodródott és a nézők közé repült, miután megpattant a kocsi az út padkán. A sofőr megszólalt a baleset kapcsán a Blikknek.

Mint azt korábban megírtuk, nézők közé hajtott egy versenyző a Tótkomlós rallyn. A balesetnek több sérültje is volt. A sofőr a Blikknek nyilatkozott az esetről:

– Egy tized másodperc volt az egész. Miután nekimentünk a padkának, már nem tudtam irányítani a kocsit – kezdte a pilóta.

A rutinos versenyzőt megviselte a szerencsétlenség: a feleségével, aki a navigátora, már 10 éve róják a köröket. A baleset mindkettejüket nagyon megviselte.

– Nem tudom, hogyan fogjuk ezt feldolgozni – tette hozzá a sofőr. – Nem hárítom, hanem vállalom a felelősséget, és mindenben a rendőrök rendelkezésére állok. Most viszont az a lényeg, hogy a sérültek felépüljenek! – sóhajtott. – Már megpróbáltam felvenni a kapcsolatot többek között a legsúlyosabban megsérült gyerek családjával is. Személyesen kérek bocsánatot az elgázolt kislánytól. Röstellem, ami történt, de az idő kerekét sajnos már nem tudom visszapörgetni! – fűzte hozzá megtörten a férfi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában