Békés

2019.05.06. 18:46

Óriási tétje van a közelgő EP-választásoknak

A migránsok több mint 700 ezer bűncselekményt követtek el tavaly Németországban – nyilatkozta hírportálunknak Georg Spöttle, a Nézőpont Intézet politikai elemzője a békési galériában megtartott hétfői fórum előtt.

P. G.

A programon Dankó Béla fideszes országgyűlési képviselő köszöntötte a megjelenteket. Mint elmondta, a közelgő, május 26-i európai parlamenti választásoknak óriási a tétje, hiszen eldől, hogy a brüsszeli bürokraták és a Soros-féle civilek által képviselt migrációpárti vagy a keresztény kultúrán alapuló Európát képviselő erők kerülnek-e többségbe.

Georg Spöttle és Dankó Béla tartott fórumot Békésen /Fotó: Imre György/

– Bízunk benne, hogy a legtöbben, ahogyan mi is, a keresztény, őseink által felépített Európában gondolkodnak – hangsúlyozta. – Nem csak hazánk, hanem az egész kontinens jövője a tét. Fontos, hogy olyan képviselőket küldjünk az EP-be, akik Magyarországot képviselik Brüsszelben, nem pedig fordítva.

Georg Spöttle a gondolatot folytatva kifejtette, Németországban rendkívüli módon megnőtt migránsok által elkövetett szexuális bűncselekmények száma. Tavaly több mint 2500 nőt erőszakoltak meg és 1100 gyermeket zaklattak szexuálisan. Emellett 243 gyilkosságot, köztük 46 rablógyilkosságot követtek el migránsok.

– Az emberek napjainkra félnek a hétköznapoktól is Németországban. Sok nyugdíjast ért például támadás, amikor pénzt vettek fel az ATM-automatákból – ecsetelte. Hozzátette, a drogkereskedelem is egyre nagyobb méreteket ölt. Különösen a nyugat-afrikai fiatal férfiak állnak be a libanoni drogmaffiához terjesztőnek. Egyes iskolákban 70 százalék fölé emelkedett a migráns hátterű gyermekek aránya. A radikális vonal is begyűrűzött, akik részéről verbális-fizikai támadások érik a zsidó-keresztény kultúrához tartozó diákokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában