wifi

2019.05.29. 15:48

Mezőberényben a parkokban is netezhetnek hamarosan

A város a WIFI4EU kezdeményezés keretében 15 ezer euro értékű utalványra pályázott sikeresen, melyet WiFi berendezések telepítésére használhat fel – tájékoztatott Facebook-oldalán a közelmúltban a mezőberényi önkormányzat. – tájékoztatott Facebook-oldalán a közelmúltban a mezőberényi önkormányzat.

P. G.

Mint a hírportálunkhoz eljuttatott közleményben egyebek mellett olvasható, olyan, a város közösségi életének főbb helyszínein valósulhat meg mindez, ahol még nem áll rendelkezésre ingyenesen használható és jó minőségű vezeték nélküli internet-hozzáférés, illetve -kapcsolat.

Illusztráció: Shutterstock

A tájékoztatásban példaként említették a parkokat, köztereket, középületeket, könyvtárakat, egészségügyi központokat, a múzeumot. A pontos helyszínt, helyszíneket később jelölik majd ki.

Megtudtuk, hogy az utalvány elnyerésére európai önkormányzatok pályázhattak. Mezőberényt 3400 pályázó közül további 62 magyarországi önkormányzat mellett választották ki. A WiFi-hozzáférési pontok a reményeik szerint akár már ebben az esztendőben kiépülhetnek, valamint használhatóak lesznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában