galériával

2019.05.19. 06:57

A gamerekről szólt a szombat Békéscsabán

Első alkalommal rendezte meg a Time2Ace csapata Békéscsabán a Csabagyöngye Kulturális Központban a Gamer Napot. A helyszínen régi és új játékokat is kipróbálhattak az érdeklődők.

beol.hu

Első alkalommal rendezte meg a CSAKK-ban a Time2Ace csapata a Gamer Napot. A helyszínen több retro játékot és a legfrissebb számítógépes és konzolos játékokat is ki lehetett próbálni. Az érdeklődők még a VR szemüveggel is ismerkedhettek, míg a színpadon a Legue of Legends verseny zajlott, aminek összdíjazása 250 ezer forint volt.

A gamer világ ismertebb magyar szereplői is részt vettek, így a rajongók találkozhattak és fotózkodhattak Rubennel, Paplovaggal, Nyestiii-vel, Caucherrel, Rchllel és Karthassal is.

A szervezők nem feledkeztek meg a szülőkről sem. Nekik előadássokkal kedveskedtek, ahol az alábbi témákkal foglalkoztak: Gamer-gyerekek előnyei egy fejlesztő szakember szemével; Szövetségeseink a gyermeknevelésben, avagy szülőként hogyan hozzuk ki a legtöbbet a számítógépes játékokból; Közösségépítés Gamer-Teológusként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában