Békéscsaba, videóval

2019.04.05. 15:19

Szappanbuborékok szálltak magasba Levente gyógyulásáért

Óriási szappanbuborékokkal és lufihajtogatással kápráztatta el az embereket a sarkadi származású Halász Gergő csütörtök délután Békéscsabán. A bevételt a hatéves Békéscsabai Móricz Leventének ajánlotta fel, aki súlyos betegséggel küzd.

Sz. V.

Hatalmas érdeklődés övezte Halász Gergő csütörtök délutáni akcióját, ahol lufit hajtogatott és óriási szappanbuborékokkal kedveskedett a békéscsabaiaknak.

Forrás: Facebook

Az eseményre rengetegen voltak kíváncsiak, hamar megtelt a Korzó tér gyerekekkel és szüleikkel.

A fiatalember produkciója jótékony célt szolgált. A helyszínen gyűjtést rendeztek a hatéves, szülés közbeni agyvérzés által elszenvedett, halmozott hátrányokkal küzdő Móricz Leventének, akit édesanyja egyedül nevel.

A nap végére 130 ezer forint gyűlt össze, amit Levente édesanyja – aki gyermekével együtt szintén részt vett az eseményen – nagy örömmel fogadott.

Arra, hogy miként került sor az akcióra, Halász Gergő személyesen válaszolt hírportálunknak:

– Megláttam az egyik plakátot, amin felhívták a figyelmet arra, hogy kupakokat gyűjtenek a kisfiúnak. Az ország több pontján szerveztem már hasonló gyűjtéseket és úgy gondoltam, hogy most is szervezek egyet Békéscsabán. Felvettem a kapcsolatot az édesanyával és megbeszéltük a részleteket.

Kisebb tömeg állta körbe Halász Gergőt a Korzó téren, Békéscsabán /A szerző felvétele/

A főállású lufihajtogató és óriás szappanbuborék készítő Gergő elárulta, hogy volt olyan kisgyerek, aki az összes megtakarított zsebpénzét ajánlotta fel Leventének.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában