Adomány

2019.04.18. 12:36

Herczeg Tamás tartós élelmiszerekből álló csomagot osztott

Az országgyűlési képviselő nyugdíjasokat támogatott, melyet a Békéscsabai Kistérségi Egyesített Szociális Intézmény nyugdíjasklubjaiba juttatott el.

Balázs Anett

Tartós élelmiszerekből álló ajándékcsomagokat osztott szét Herczeg Tamás országgyűlési képviselő. Az összesen 100 ezer forint értékű adományból 76 egyéni csomag készült, melyeket a Békéscsabai Kistérségi Egyesített Szociális Intézmény nyugdíjasklubjaiba juttatott el a politikus, így a megyeszékhelyen kívül Csabaszabadi, Telekgerendás és Kétsoprony esett útba.

Herczeg Tamás Csuka Andrásnénak nyújtja a csomagot /A szerző felvétele/

A csütörtöki adománykörút első állomása a Sarkantyú Utcai Idősek Klubja volt, ahol azok a 70 év feletti, egyedül élő nyugdíjasok részesültek az ajándékból, akik már több mint 7 éve igénybe veszik az intézmény szolgáltatásait.

– Nagyon örülünk neki, jól jön ez a kis nyugdíj mellett – árulta el Csuka Andrásné, aki szintén kapott a többek között olajat, cukrot, lisztet, száraztésztát és csokinyuszit is tartalmazó csomagból.

Herczeg Tamás elmondta, a körzet egykori képviselőjeként több mint 10 éve jár rendszeresen a nyugdíjasklub eseményeire, ezért arra gondolt, hogy a húsvéti ünnepek előtt több helyet is felkeres, hogy ajándékkal kedveskedjen az intézményekkel kapcsolatban álló időseknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában