Energiahatékonyak

2019.03.12. 15:10

Díjazták a dobozi iskola erőfeszítéseit

Újabb elismerésben részesült a Dobozi Általános Iskola a napokban. Három éve Ökoiskola címet kapott, most pedig az Energiahatékony Iskola díjat érdemelte ki az intézmény, pályázat útján. 

B. O.

Zsigmond Károly, az intézmény vezetője elmondta, a díjjal az energiahatékonyság érdekében végzett intézményi fejlesztéseket, valamint a tantestület oktató-nevelő munkáját ismerték el.

Kiemelte: a sikeres pályázatban Balogh László Leventéné tanárnő a tantestület, a tanulók, szülők, a fenntartó és az önkormányzatnak a cél érdekében végzett munkáját ismertette a döntéshozókkal. Az elismerést az energiatakarékosság világnapján, március 6-án a parlamentben adták át.

Beküldött felvétel

– Dr. Áder János köztársasági elnök köszöntője után az iskola képviseletében dr. Szili Katalin miniszterelnöki megbízottól, valamint Hajnal Gabriellától, a Klebelsberg Központ elnökétől vehettem át a díjat. Nagyon büszke vagyok erre az elismerésre, hiszen az ország iskolái közül idén csak tizenketten érdemelték ezt ki.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában