A Munka, család, egyensúly...

2019.03.29. 14:48

A női erőforrások jelentőségéről tartottak előadást Békéscsabán

A Nők társadalmi és gazdasági szerepvállalásában rejlő lehetőségek és előnyök helyi bemutatása címmel szervezett programot az Egyensúly AE Egyesület és a Békéscsaba Városfejlesztési Nonprofit Kft. pénteken a békéscsabai Munkácsy Mihály Múzeumban.

P. G.

A Munka, család, egyensúly... című pályázati projekt részeként megvalósuló eseményen sokrétűen, számos megközelítésből járták körül a témát.

A szép számú érdeklődő előtt tartott rendezvény nyitóakkordjaként dr. Fekete Klára pszichiáter főorvos, pszichiátriai orvosi rehabilitációs szakorvos Női erőforrások jelentősége a mindennapi gyakorlatban címmel tartott előadást. Ezt követően Minden sikeres nő mellett áll egy férfi címmel zajlott beszélgetés Márton Anita olimpiai bronzérmes, világbajnoki ezüstérmes, fedett pályás világbajnok magyar súlylökővel és férjével, Tajti Zsolttal.

A rendezvény meglepetésvendége volt Donkó Roland édesapa, aki apukaként maga is gyesen volt. Ennek hátteréről és a tapasztalatokról is szó esett az eseményen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában