Gyulai Pálinkafesztivál

2019.02.26. 08:30

Már érkeznek a nevezések a Brillante versenyre

Idén április 12-étől április 14-éig rendezik meg térségünk egyik legnagyobb gasztronómiai programját, a Gyulai Pálinkafesztivált.

P. G.

Mint megtudtuk, már megkezdődött a nevezés az eseménysorozathoz kapcsolódó Brillante – 2019 Hungarian Spirits Award Pálinka- és Párlatversenyre. Az első nevezés már be is érkezett, egy magánfőző Kisbesztercéről több párlattal is részt vesz a megmérettetésen.

A verseny tiszteletbeli fővédnöke dr. Nagy István agrárminiszter, akit a díjkiosztóra is várnak. Versenyigazgató Lovassy György, a verseny tiszteletbeli elnöke dr. Bikfalvi Istvánné dr. Hamza Kinga.

A szervezők nívós díjakkal jutalmazzák a legjobbakat. A Legjobb Versenyminta cím pálinkáját a Magyar Gasztrokulturális Rendezvényszervező Kft. Érték és Minőség Nagydíjra terjeszti elő, amelynek teljes költségeit a szervező cég vállalja magára.

A Grand Champion, azaz a Legjobb Versenyminta cím birtokosának 300 ezer forint értékű médiamegjelenést, a Legjobb Kereskedelmi Főzde részére pedig 500 ezer forint értékű médiamegjelenést biztosít a szervező.

A Legjobb Bérfőzetett Párlat és a Legjobb Magánfőzött Párlat birtokosa egy-egy 50 ezer forint értékű vásárlási utalványt kap, amelyet a Lovassy P.A.C. Kft.-nél tud beváltani.

A Legeredményesebb Bérfőzető, illetve a Legeredményesebb Magánfőző jutalma szintén egy 50 ezer forint értékű vásárlási utalvány lesz.

Regisztrálni egészen március 8-áig lehet a www.gyulaipalinkafesztival.hu oldalon.

A Gyulai Pálinkafesztiválról szóló korábbi cikkünk ide kattintva olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában