Békéscsaba

2019.02.13. 17:46

Harmincöt képpel jelentkezett Katona Péter

35 kép, 70 év – ezzel a címmel nyílt meg szerdán a Lencsési Közösségi Házban a 70 éves Katona Péter kiállítása, az intézmény berkein belül működő Márvány Fotóműhely vezetője 35 fényképét mutatja meg a közönségnek.

L. B.

Fotó: Kiss Zoltán

Katona Péter elmondta, hogy diákként ismerkedett meg a fotózással, akkor természetesen még analóg technikával dolgozott. 2005-ben vásárolta meg első digitális gépét. 2007 óta tagja a Márvány Fotóműhelynek, az egyesületi munka tovább bővítette látáskörét a fotózás világában.

Takács Péter, a Lencsési Közösségi Ház vezetője kifejtette: immár hagyomány, hogy a jeles évfordulókkor kiállítást szerveznek a Márvány Fotóműhely tagjainak alkotásaiból. Dicsérte Katona Pétert, aki nemcsak alkot, hanem össze is fogja a fotóműhely munkáját, szervezi a kiállításait határon belül és túl, a szakmai napokat, a kirándulásokat és a táborokat, illetve vezeti a közösségi ház fotósulijait. Sok békéscsabaival ő szerettette meg a digitális fotózást. Takács Péter kiemelte: Katona Péter nagy odaadással, kreativitással és aktivitással végzi munkáját.

Fotó: Kiss Zoltán

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában