Madzagfalvi Napok 2019

2019.02.28. 16:04

Álbeszámolót írtak Madzagfalváról

Az egyik közösségi médiában több alkalommal önkénteseket toborzó jelleggel, részletes leírást közölt egy, a szervezőkhöz semmilyen szálon nem kötődő békési lakos a Madzagfalvi Napokkal kapcsolatban.

P. G.

Ebben a 2019-es tervezett beszámolóban részletesen végigveszi milyen újításokat kívánnak a „szervezők” eszközölni. „Sajnos ezen beszámoló, – bár hisszük, hogy megírását a legjobb szándék vezette – minden valós alapot nélkülöző, egyeztetés nélküli, az író által kitalált eseményeket tartalmaz” – tájékoztatott közleményében Túri Andrea, a rendezvény főszervezője, a Békés Városi Kecskeméti Gábor Kulturális, Sport és Turisztikai Központ igazgatója. Mint hangsúlyozta, intézményük nem kérte ezen „kampány jellegű tevékenységét”.

– Valamennyi békési és környékbeli lakos véleménye, javaslata fontos számunkra, ezért tisztelettel kérjük, hogy ötleteikkel, elgondolásaikkal kapcsolatban a kulturális központot vagy Békés Város Önkormányzatát keressék meg. A tényként közölt saját elképzelések félrevezetőek lehetnek – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában