sajtótájékoztató

2018.12.12. 14:13

Több társastáncos versenyt is megrendeznek a Csabagyönygyében

Három társastáncos versenynek is otthont ad szombaton a Csabagyöngye Kulturális Központ – jelentette be Vandlik-Varga Nelli, az intézmény kommunikációs vezetője, szerdán délelőtt. A tájékoztatón elhangzott, az ország legjobb társastáncosai mérik össze a tudásukat, idén immár a 49. alkalommal.

B. O.

A szerző felvétele

Hajnal Edit, a kulturális központ igazgatóhelyettese elmondta, a Nyíri Lajos Táncsport Egyesület és a kulturális központ a hazai társastáncos élet egyik legfontosabb országos versenyét, a B-A-S osztályos Országos Társastánc Bajnokságot és Senior Open Országos Bajnokságot rendezi meg. Hozzátette, Nyíri Lajos neves békéscsabai táncpedagógus indította útjára a versenyt, melyen már 1970 óta csak a legmagasabb kategóriába tartozó táncospárok indulhatnak el.

A szerző felvétele

Hajas Tibor, a Nyíri Lajos Táncsport Egyesület alelnöke a programot részletezve elárulta, a délelőttöt a Nyíri Lajos emlékére rendezett klubközi táncversennyel nyitják, melyet 9 és 12 óra között tekinthet meg a közönség. A versenyen gyermek, junior, ifjúsági és felnőtt korosztályban indulhatnak a versenyzők E, D és C osztályban. Déltől pedig egészen 22 óráig a felső kategóriás pároké a táncparkett, junior, ifjúsági, felnőtt és senior korosztályokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában