támogatás

2018.12.13. 16:21

Ötven rászoruló család kaphat fenyőfát idén

Fenyőfa vásárlási utalványokat adott át Herczeg Tamás országgyűlési képviselő csütörtökön a Békéscsabai Családsegítő és Gyermekjóléti Központban Varga Éva intézményvezetőnek. A százezer forint értékű felajánlást az intézet összesen ötven rászoruló családhoz juttatja el.

V. E.

Fotó: Kiss Zoltán

Herczeg Tamás elmondta, karácsony környékén számos helyről érkeznek adományok azoknak az embereknek, akik az átlagosnál rosszabb körülmények között élnek, melyeket legtöbbször étel- vagy ruhaosztás formájában kapnak meg. Idén arra gondolt, hogy ezt a hagyományt kicsit megtörve életre hív egy más fajta támogatási formát is, amivel olyan családoknak próbál segíteni, akik karácsonyfát szeretnének otthonukba, de nincs módjuk arra, hogy azt megvegyék.

Varga Éva intézményvezető elmondta, az országgyűlési képviselő egyedi felajánlása által nagyon sok olyan családnál lesz idén fenyőfa, akik már régóta, vagy egyáltalán nem engedhetik meg maguknak. Hozzátette, ezzel a különleges adománnyal a rászorulók ünnepe szebbé válhat.

A szerző felvétele

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában