Békéscsaba

2018.12.07. 15:28

Meleg ételt osztanak három szombaton rászorulóknak

Összefogás a rászorulókért elnevezéssel három szombaton osztanak ételt vállalatok a megyeszékhelyen.

Ny. L.

A pénteki sajtótájékoztatón Bangó Csaba, a Linamar gyárigazgatója, Kása István Zoltán, a Marzek Kner Packaging Kft. és a Marzek FlexiLog Kft. ügyvezető igazgatója, valamint Zsilinszki Andrea, a Szőke és Társai Kft. kereskedelmi vezetője elmondták, az adományozás keretében a Kornélia Grill and Bar (Andrássy út 10.) teraszán alkalmanként 500 adag meleg ételt, friss gyümölcsöt, fonott kalácsot és forró teát kapnak a rászorulók.

December 8-án délben a Linamar kezd, és Jókai bablevest főz a Kornélia séfje, Fodor Mihály mesterszakács. December 15-én a Szőke és Társai Kft. következik, majd 22-én a Marzek Kner. A cégek nemcsak anyagilag támogatják az adakozást, hanem dolgozóik személyesen is részt vesznek az ételosztásban. Elhangzott, hogy többek között a Békéscsabai Családsegítő és Gyermekjóléti Központ segít abban, hogy tájékoztatja a valóban rászoruló családokat, akiknek nincs lehetőségük mindennap meleg ételt fogyasztani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában