évforduló

2018.12.17. 09:08

Jubilált a berényi Földi Harmónia Ház

Mezőberényben a „Fogjunk Össze” Közhasznú Egyesület által életre hívott Földi Harmónia Ház 10. évfordulóját és a fogyatékos emberek nemzetközi napját ünnepelték a napokban.

P. G.

A jubileumi évben egyébként az egyesület minden rendezvényének a tízes szám adta a mottóját, a sorozatot a közelmúltbeli programmal zárták.

Az esztendő során kerékpártúra, futóversenyen, lovas nap, Anna-bál is kapcsolódott az évfordulóhoz. A találkozó nívóját növelték a környékről érkező nappali, illetve bentlakásos intézmények kulturális bemutatói. A produkciókat a zene, a mozgás, a tánc jellemezte, illetve a lelkes szereplők és a gondozók, kísérők odafigyelő türelme.

Ünnepi ajándékként Hevesi Imre előadóművészt hívták meg, aki fergeteges műsorral szórakoztatta a több mint 200 sérült embert, s a vendégül hívott általános iskolásokat. A rendezvényt, mint minden évben, az önkormányzat pályázata segítette. A Orlai Petrics Soma Könyvtár, Muzeális Gyűjtemény és Művelődési Központ dolgozói is nagyban segítették az eseményt. A rendezvényt a szokásoknak megfelelően Bukor Csaba zárta diszkójával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában