Békéscsaba

2018.11.08. 10:28

Nemcsak kínálják, de be is mutatják a lakást

Virtuális séta az ingatlanok közt, érintésvezérelt kirakati hirdetések, dupla kijelzős lakásbemutató az ügyfelek számára.

B. O.

Az ország néhány ingatlanirodája már használja ezeket a modern, előremutató technológiákat, melyekkel akár otthonról, a számítógép előtt ülve is bejárhatjuk a minket érdeklő lakást. Aki ingatlant keres, annak ez egy hatalmas segítség, jelentősen megkönnyíti ugyanis az otthonkeresést.

A békéscsabai iroda ügyfelei nagyra értékelik az Openhouse által kínált új lehetőségeket. Fotó: Lehoczky Péter

– Az Openhouse irodáiban mindez már elérhető, nálunk az ingatlant teljes egészében bemutató, panorámafotók és videók készülnek az ingatlanokról, sőt, egyes irodákban virtuális ingatlanbemutatókat is tartunk, ami azt jelenti, hogy virtuális szemüveg segítségével járható be számos, eladásra kínált lakás és otthon. A szolgáltatás segítségével, így akár több helyre is „elmehetnek”, több ingatlant is megnézhetnek az új otthonukat keresők úgy, hogy közben az irodából ki sem mozdulnak – mondta el a békéscsabai iroda tulajdonosa.

Janik Ildikó hozzátette, az ingatlanpiac változik, ma már nem elég csak közvetíteni a két fél közt, lépést kell tartani a vásárlók igényeivel, és ügyfélélményre épülő megoldásokat kell alkalmazni.

– Azok, akik ma ingatlant keresnek, gyorsan, minél teljesebb képet szeretnének kapni a számukra megfelelő otthonról. Ebben pedig ma már a modern digitális technológia nagy segítséget nyújt. Az általunk kínált ingatlanokról készült képek és videók alapján az érdeklődők az egyes helyiségekről nemcsak egy fotót kapnak, hanem körbe is tekinthetnek a szobákban, sőt, az egész ingatlanban. Aki, ma otthont keres, az nagyra értékeli az általuk kínált új lehetőségeket – részletezte a békéscsabai iroda vezetője az általuk nyújtott innovatív lehetőségeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában