fejlesztések, galériával

2018.11.29. 20:56

Megújult iskolákat adtak át

Több Békés megyei településen, Körösladányban, Szeghalmon és Gyomaendrődön egyaránt felújított, korszerűsített iskolaépületeket adtak át az elmúlt napokban.

P. G.

A körösladányi Tüköry Lajos Általános és Alapfokú Művészeti Iskolában szerdán csaknem 23 millió forintos beruházást avattak fel, amelynek részeként egy természettudományos szaktantermet és egy nyelvi labort alakítottak ki, illetve eszközöket szereztek be.

Csütörtök délelőtt a felújított Tildy Zoltán Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolát adták át, ahol 52 millió forint összértékű beruházás valósulhatott meg az intézmény mindhárom telephelyén. Beszédet mondott dr. Kovács József országgyűlési képviselő és Teleki-Szávai Krisztina, a Gyulai Tankerületi Központ igazgatója.

Szeghalmon is csütörtökön adták át a felújított épületet. Fotó: L. P.

A szervezet égisze alatt valósult meg valamennyi fejlesztés.

Gyomaendrődön, a Rózsahegyi Kálmán Általános Iskola és Kollégiumban 60 millió forint összértékű fejlesztés tette még korszerűbbé a körülményeket.

A képen: Dankó Béla. Fotó: Für Henrik

A csütörtöki átadáson köszöntőt mondott Dankó Béla országgyűlési képviselő, Toldi Balázs polgármester és Teleki-Szávai Krisztina.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában