elismerés

2018.11.07. 18:06

Díjazták a megyei fürdőket a szavazók

Két Békés megyei fürdő is kiválóan szerepelt az Év fürdője internetes szavazáson. Az Év fürdője kategóriában a Gyulai Várfürdő a harmadik helyen végzett, s ezzel immár az egyetlen olyan létesítmény, amely valamennyi eddigi voksoláson dobogós volt. Az Év feltörekvő fürdője kategóriában Orosháza-Gyopárosfürdő az első helyet érdemelte ki idén. A díjakat szerdán délelőtt adták át a két városban.

Csete Ilona – Papp Gábor

Sánta Tibor, Az év fürdője szavazás főszervezője nyújtotta át az elismerést tegnap Kun Miklósnak, a Gyulai Várfürdő Kft. ügyvezető igazgatójának. Sánta Tibor kiemelte, a gyulai eredmény értékét csak növeli, hogy a fürdő semmilyen speciális marketingtevékenységet nem szervezett a szavazásra.

Mint megtudtuk, a három kategóriában, az Év fürdője, az Év feltörekvő fürdője és a Helyiek Kedvenc Fürdője kategóriákban meghirdetett voksolásra összesen 170 ezer szavazat érkezett, amelyből 7632-t kapott a Gyulai Várfürdő.

Kun Miklós kiemelte, számukra különleges jelentőséggel bír, hogy a nemzetközi jelentőségű fürdők kategóriájában érdemeltek ki ismét dobogós helyezést. Ebben az összevetésben egyébként az első helyen Mórahalom, a másodikon Zalakaros végzett.

Kun Miklós, a Gyulai Várfürdő Kft. ügyvezető igazgatója vette át az elismerést Sánta Tibortól /Fotó: K. Z./

– Valóban nem folytattunk marketingkampányt a versengés kapcsán – erősítette meg az ügyvezető igazgató. – A helyezés a vendégek fürdő iránti elkötelezettségét és szeretetét jelzi.

Az aktualitásokkal és a nyári szezonnal kapcsolatos kérdésünkre kifejtette, az augusztus kifejezetten erős volt, rekordot hozott a Várfürdő életében.

– A június és a július több szempontból és szinte valamennyi hazai fürdő életében ellentmondásosan alakult – tette hozzá. – Az említett időszak kifejezetten csapadékos heteket hozott, másrészt pedig a labdarúgó-világbajnokság miatt elmaradtak az egynapos vendégek.

Kun Miklós kitért arra, hogy folyamatosan mérik a vendégelégedettséget. A látogatók visszajelzései alapján a szolgáltatás színvonala emelkedik, a komfortosság, a komplexitás, a dolgozók kedvessége, hozzáállása egyaránt nő a vélemények szerint. Az ügyvezető igazgató úgy vélekedett, év végére várhatóan elérik és meg is haladják a tavalyi vendégszámot.

Benkő Ferenc, Dávid Zoltán, Sánta Tibor és Kiss László /Fotó: Cs. I./

– A szezon megkoronázásaként Orosháza-Gyopárosfürdő Gyógy-Park-és Élményfürdő a termalfurdo.hu közönségszavazásán Az Év Feltörekvő Fürdője lett, ami kiváló visszajelzés arra, hogy folytassuk a munkát és népszerűsítsük az Alföld gyöngyekét emlegetett fürdőnegyedet – fogalmazott a gyopárosi díjátadón Kiss László marketing menedzser.

Sánta Tibor példásnak nevezte az orosházi szavazók aktivitását, miközben átadta Dávid Zoltán polgármesternek a díszoklevelet. Gyopárosfürdő negyedik alkalommal vett részt az Év Fürdője szavazáson, és a tavalyi harmadik helyezés után idén győzött a kategóriában.

– Hatalmas elismerés ez számunkra, a kollégáimmal sokat dolgoztunk, hogy sok elégedett fürdővendég a távozáskor egy szavazattal hozzájáruljon a sikerünkhöz. Ez egy jó visszajelzés számunkra, melynek eredményeképp jövőre a „nagyok” között indulunk – fogalmazott Kiss László. A gyopárosi fürdőnegyedet, annak szolgáltatásait, értékeit népszerűsítve, a most elnyert 1,5 millió forintot marketing megjelenésre költik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában