békéscsaba

2018.10.01. 19:24

Tizennégy fiút kényszerített maga mögé a belvárosis lány

A Garabonciás napok keretein belül a GamePub e-sport bár is sátrat állított, ahol számos számítógépes játékban mérhetik össze tudásukat a rendezvény ideje alatt a diákok. Meglepő eredményt hozott az első nap versenye.

cof

Counter Strike: Global Offensive, Rainbow Six Siege, Beat Saber, Fifa. Csak néhány játék azok közül amikkel készült a GamePub csapata. A versenyek hétfőtől csütörtökig, tanítás után kezdődnek. A város szinte összes iskolájából neveztek diákok.

A versenyekkel a GamePub csapatának célja az e-sport népszerűsítése, hosszú távon pedig szeretnék, hogy az iskoláknak saját csapataik legyenek.

Az első nap a Beat Saber nevezetű VR játékkal lehetett játszani. A viadalt végül Lukovczky Maja nyerte, aki tizennégy fiút és egy lányt megelőzve tört az első helyre.

Maját családja is elkísérte és nagyon boldogok voltak, amikor meglátták a hatalmas pontértéket, ami garantálta Maja első helyét.

A fiatal lány elmondása alapján ez volt az első versenye, de minden hétköznap játszik a játékkal és korábban még aranyérmet érő pontszámánál is jobb eredményt ért el az e-sport bárban.

Maja pillanatokkal a verseny megnyerése után, de még érme átvétele előtt boldogan nyilatkozott hírportálunknak győzelméről.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában