békéscsaba

2018.10.02. 17:55

Összekapcsolták a garabonciás napokkal a szülői értekezletet

Ötödik alkalommal hívta össze Békéscsaba a Városi Szülői Értekezletet.

N.-L. V.

A legutóbbi rendezvényre kedd délután a Gál Ferenc Főiskola egyik termében került sor, ugyanis a szervezők a 27. Csabai Garabonciás Napokhoz igazítottak a programot, s ezáltal lehetőséget biztosítottak a résztvevőknek a több napos diákrendezvénybe való személyes betekintésre, tapasztalatcserére.

A gyermekeket és a szülőket is érintő kérdésekről esett szó

A jelenlévőket előbb Bágy Petra, a város ifjúsági referense köszöntötte, majd Kiss Ilona, a megyei kormányhivatal munkaerőpiaci szakügyintézője tartott előadást őszi pályaválasztás témájában.

Zsótér Mária, a Táliber Alapítvány elnöke és Fazekas Anna, a Jeune Courage Közösség az Ifjúság érdekérvényesítésért informális csoport vezetője a Kincses Börze – Ifjúsági ruhatárcsere projektet mutatta be, Karácsony Zsolt mentálhigiénés tanácsadó pedig a Szürke hétköznapok című előadásában a tanévkezdés nehézségeit boncolgatta. A tanulási zavarokról Szabó Éva,az Esély Pedagógiai Központ Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola és Készségfejlesztő Iskola intézményvezetője szólt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában