Békéscsaba

2018.10.08. 19:45

Huszonöt esztendős a Nemzeti Kulturális Alap

Ünnepi programsorozat indult hétfőn a Nemzeti Kulturális Alap 25 éves jubileumának alkalmából a Csabagyöngye Kulturális Központban (CSAKK). Az esemény októberben és novemberben négy helyszínen kínált, kínál kulturális-közösségi élményt: Gerendáson (művelődési ház, október 5.), Békéscsaba (CSAKK, október 8.), Kétsoprony (művelődési ház, október 19.) és Nagyszalonta (november 9.).

V. E.

Paulikné Tóth Krisztina közművelődési tanácsos elmondta, hogy ünnepi rendezvénysorozatuk hétfői békéscsabai állomása sokrétű programot ölelt fel, melynek felvezető részében a Megyeri Kézműves Falu alkotói köréből népi kézműves kismesterek mutatkoztak be.

A szerző felvétele.

Az esemény magában foglalt egy bemutatót és lehetőség nyílt a munkadarabok elkészítésére is. Továbbá az intézmény földszintjén helyett kapott a Márvány fotóműhely Emberek és közösségek című mini fotógalériája, a színpadi produkcióban pedig a Csabai Színistúdió és a Nyíri Lajos Társastánc egyesület közös zenés szórakoztató műsorát láthatta a közönség. Hozzátette, az esemény közreműködői a CSAKK gondozásában működő közösségek tagjai, alkotói és előadói voltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában