FOTÓVERSENY

2018.10.29. 06:45

Gyermekmosoly: hétfőig várjuk a fotókat

Folytatódik a Békés Megyei Hírlap és a Beol.hu Gyermekmosoly fotóversenye, összesen 100 ezer forint értékű nyereményért. Nevezze be Ön is 0–7 éves korú gyermekét, és mozgósítsa szavazásra a Facebookon ismerőseit!

Eddig 805 gyermek vesz részt a versenyben, rájuk összesen közel negyvenezer szavazat érkezett. Azok jelentkezését kérjük, akik úgy gondolják, gyermekük, unokájuk sikerrel vehet részt fotó­pályázatunkon. Olyan, jó minőségű fényképeket várunk, amelyeken a gyermek egyedül, lehetőség szerint közelről látható.

Mivel gyermekmosoly-pályázatról van szó, csak azokat a képeket tudjuk nevezésként elfogadni, amelyeken valóban mosolyog a gyermek. Kérjük azt is, hogy ikrek esetében külön-külön nevezzenek.

Nem késő, hogy Ön is elküldje gyermeke fotóját: még egy hétig, november 5-én 9 óráig lehet pályázni a Beol.hu hírportálon a Gyermekmosoly Ősz 2018 oldalon található űrlapon két kategóriában (0–3 éves és 4–7 esztendős korosztály). A feltöltött fotókra folyamatosan lehet szavazni, a szavazást is ezen a napon, ­november 5-én 9 órakor zárjuk.

Kategóriánként az első helyezett 30 ezer, a második 20 ezer, míg a harmadik 10 ezer forint értékű CEWE ajándékutalványt nyer.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában