rendőrségi közösségi oldal

2018.08.08. 16:30

Már nem csak az utak mellett posztolnak

Immár egy hónapja a legnagyobb közösségi portálon is informálódhatunk a rendőrségi hírekről.

H. D.

– A Facebook közösségi oldalon közel egy hónappal ezelőtt azzal a céllal hoztuk létre a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Információs Portálját, hogy ezen a felületen is hasznos, aktuális információkkal szolgáljunk – tájékoztatta hírportálunkat Vargáné Szombati Andrea sajtószóvivő. Hozzátette: a Békés megyében élőket, illetve valamennyi követőjüket bűnmegelőzési, baleset-megelőzési tanácsokkal szeretnék segíteni, továbbá megosztják a rendőrség weboldalán közzétett közleményeket, felhívásokat és pályázati kiírásokat is.

A tájékoztatáson kívül fotókkal, videókkal igyekeznek bemutatni a Békés megyei rendőrség tevékenységét. – Figyeljük a bűnmegelőzéssel, baleset-megelőzéssel foglalkozó szervezetek, így például a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács, az ORFK Országos Baleset-megelőzési Bizottság oldalait és azokat a tartalmakat, amelyek a követőink számára hasznosak lehetnek, megosztjuk. A visszajelzéseket, az eredményeinkhez írt elismerő szavakat köszönjük.

Vargáné Szombati Andrea kiemelte, hogy az oldalon panaszt, feljelentést, illetve bejelentést nem lehet tenni, továbbá ügyintézésre sincs lehetőség. Amennyiben bárkinek a rendőrség segítségére van szüksége, tárcsázza a 112-es segélyhívót, vagy tegyen bejelentést személyesen a legközelebbi rendőrkapitányságon, illetve rendőrnél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában