biztató szezon

2018.05.01. 20:42

Rengetegen célozták megy Gyopárosfürdőt a hosszú hétvégén

Telt házzal zárt majdnem minden nap Gyopárosfürdő Gyógy-Park-és Élményfürdő a május 1-jei hosszú hétvégén.

Fotó: Püspöki Zsolt Nautilus

Bár a Parkfürdő csak május 25-én nyitja meg kapuit a turisták előtt, az élményfürdő szabadtéri medencéi már elérhetőek voltak ezen a hétvégén is Orosháza-Gyopárosfürdőn, mely kiemelt úti cél immáron a jeles napok/hétvégék alkalmával.

A településrészen található szállodák szobáit már hónapokkal ezelőtt lefoglalták, míg a magánszállások is jól teljesítettek, leginkább két éjszakás foglalások voltak a jellemzőek. A belföldi kemping szervezetek is megkezdték az országjárást, az első állomások között Gyopárosfürdő szerepel, így lakókócsik tömkelege lepte el a kempinget. A tavaszi időszak minden korábbi mutatót túlszárnyalt, nagy várakozással készülünk a szezonra, mely május 25-én, pénteken veszi kezdetét.

Kirobbanó számadatokkal zárta az első negyedévet Gyopárosfürdő Gyógy-Park-és Élményfürdő- az elmúlt év hasonló időszakához képest negyven százalékkal növekedett a strandra látogatók száma, míg a szálláshelyek statisztikai mutatói is jelentősen emelkedtek. Egyre több a Romániából érkező vendég, míg Szerbiából szervezett egy napos utazás formájában csoportok is érkeznek a fürdőbe. A kiegészítő szolgáltatások: kalandpark és a kisvonat az előszezonban május 18-tól lesznek elérhetőek.

Fotó: Püspöki Zsolt Nautilus

Az itt tartózkodás ideje alatt a wellness-szolgáltatások és gyógyszolgáltatások a legkelendőbbek, a fürdőzés után a várost is előszeretettel látogatják az ide érkezők, május 1-jén több rendezvény is volt a településen: Orosháza-Bogárzó Lóversenypályán Majális és Lóverseny, illetve Gellértegyházán a Hagyományőrző Majális is meg volt tartva, mindkettő közkedvelt és nagy múlttal rendelkező esemény a település életében.

Az igazi “nagyágyúk” azonban ezután következnek: Hősök live és Majka, Curtis és Ők élő nagykoncertje nyitja meg május 18-án Orosháza főterén azt a programsorozatot, amellyel kezdetét veszi az Orosházi Nyár 2018. Ennek keretében 5 helyszínen 4 hónap alatt 30 élő koncert és 100 programelem ingyenesen várja a városba látogatókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában