Gazdász Szépe 2018

2018.05.29. 06:52

Orosházi gazdálkodó leány fejére került fel az agrár korona

Az internet népe döntött: a Békés megyei Dalacsi Imola lett a Jóska Bátyám agrárközösség által idén harmadjára életre hívott Gazdász Szépe verseny befutója.

H. D.

Mint ahogy arról korábbi cikkünkben beszámoltunk, idén harmadik alkalommal került megrendezésre a Gazdász Szépe választás, ahová a legszebb agrár hölgyek jelentkezését várták a szervezők. Megyénket egyedül a 16 éves Dalacsi Imola képviselte, aki családjával Orosháza területén gazdálkodik.

Maga a szavazás két fordulóból állt. Az első fordulóban a versenybe nevezettek fotóira lehetett szavazni, majd pedig a három legtöbb lájkot összegyűjtő lánynak egy-egy bemutatkozó videót kellett elkészíteni, hogy a közösség jobban megismerhesse őket.

A végső döntőre vasárnap délután a Jóska Bátyám facebook oldalán került sor, mégpedig úgy, hogy a három finalista hölgy fotójára az élő live közvetítés ideje alatt a hangulatjelek megnyomásával lehetett szavazni.

Imola szinte a kezdetektől vezetett, amit a 16 órától 20 óráig tartó szavazás végére sikerült is megtartania: 2122 szavazattal maga mögé utasította két vetélytársát, így az ő fejére kerülhetett fel a virtuális agrár korona.

– Nagyon nagy boldogsággal tölt el, hogy megnyertem a versenyt. Szinte olyan, mintha álmodnék. Hálás köszönetem minden kedves szavazónak. Nagyon örülök, hogy ilyen sokan hittek bennem és hatalmas ölelés mindenkinek! A továbbiakban is mindenképpen kiveszem a részem a mezőgazdasági munkákból. Az érettségiig még két évem van, így addig van időm gondolkodni, hogy a mezőgazdaság melyik irányába indulok tovább – mondta lapunknak nem csak Békés megye, hanem az ország legszebb gazdálkodó leánya.

Beküldött fotók

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában