békéscsaba

2018.05.02. 16:34

Nem áll meg a busz a Gőzmalom téren, mutatjuk az alternatívákat

A Békéscsaba belvárosában zajló fejlesztések miatt átmenetileg megszüntették a Gőzmalom téri megállót.

L. B.

Fotó: Lehoczky Péter

Megszüntették a Gőzmalom téri megállót a belvárosban zajló fejlesztés miatt, ezért – a közgyűlés döntése értelmében – szerdától, május 2-tól módosították a menetrendet az 1-es, a 3-as, a 4-es és a 17M járatok esetében, amelyek javarészt vagy a kórháztól indulnak vagy odáig közlekednek.

Fotó: Lehoczky Péter

Az 1-es esetében a munkanapokon Gőzmalom térig közlekedő járatok útvonalát meghosszabbították a Széchenyi út-Derkovits sor-Szabadság tér vonalon. A Gőzmalom térről induló járatok a kórháztól közlekednek. A 3-as esetében iskolai előadási napokon a Gőzmalom térig menő járatok a Gyulai út-Széchenyi út vonalon ezt követően a Kossuth térig közlekednek. A Gőzmalom térről induló járatok a kórháztól közlekednek. A 4-es (1A) esetében az iskolai előadási napokon a Veres Péter utcától 6 óra 55 perckor induló járat, valamint a 17M esetében a munkanapokon a Gőzmalom térig közlekedő járat a kórházig megy. A 17M-nél a Gőzmalom térről induló járat a kórháztól közlekedik.

Akinek esetleg nem tisztázott, hogy mi hogyan – honnan és hova – közlekedik, az felvilágosítást kérhet a 80/828-111-es telefonszámon, illetve a központi diszpécserszolgálatnál a 66/549-500-as telefonszámon. Mindkét vonal éjjel-nappal rendelkezésre áll a Gőzmalom téren és a kórházi megállónál kihelyezett táblák szerint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában