évforduló

2018.05.04. 17:04

Európa-napot tartottak Békéscsabán

V. E.

Péntek délután rendezték meg Békéscsabán, a Csaba Center főbejáratánál az Európa-napot. Az eseményt Magyarország EU-s csatlakozásának 14. évfordulójának és az Európai Unió születésnapjának (május 9.) apropójából rendezik meg országszerte –Tatabányán, Békéscsabán, Somoskőújfalun, Szegeden, Kecskeméten, Kaposváron, Nyíregyházán, Miskolcon, Szombathelyen és Szolnokon – közel két hét leforgása alatt.

Számos program várta az érdeklődőket délután /Fotó: Imre György/

A rendezvényen az ingyenes gyermek- és családi programok mellett a Europe Direct irodák munkatársai tájékoztatást adtak az érdeklődőknek az EU-val kapcsolatos témákban, többek közt oktatásról, munkavállalásról, utazásról vagy az unió céljairól. A programot a témával kapcsolatos kvízek és játékok, a gyermekeknek pedig ugráló vár színesítették. Totót is kitölthettek a látogatók, amiért apró ajándékokat kaptak.

– Békéscsabán külön produkcióként volt jelen az eseményen Kádár Ferkó Fotószínháza, ahol nem csak fotózták a résztvevőket, hanem ők el is vihették a kész képeket – számolt be lapunknak Szarka Judit, a rendezvény békéscsabai szervezője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában