Békési Ipartestület

2018.04.25. 19:11

Segítenék a mikrovállalkozások képzéseit

A Békési Ipartestület épületének felújítása alkalmából tartottak ünnepséget, illetve közgyűlést a szervezet tagjai szerdán délután az intézményben.

P. G.

Mint azt Juhos János, a Békési Ipartestület elnöke az eseményt megelőző sajtótájékoztatón elmondta, a rekonstrukcióban többen vállaltak szerepet különböző módokon – elsősorban társadalmi munkával – akiket külön köszöntöttek.

Németh László, az Ipartestületek Országos Szövetségének elnöke hangsúlyozta, fontosnak tartják, hogy a mikro- és kisvállalkozások segítséget kapjanak a továbbképzésekhez és a továbbtanuláshoz.

– Ezt jelenleg önállóan nem tudják megvalósítani. Éppen ezért felértékelődhetnek a szakmai egyesületek és az ipartestületek, amelyek ernyőszervezetként felvállalhatják ezeknek a képzéseknek a szervezését. Az egy-két embert foglalkoztató mikrovállalkozások számára ez rendkívül nehéz feladat, pedig a korszerű tudásra nekik is nagy szükségük van – szögezte le az országos elnök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában