Ami a boldogító igenhez kell

2018.04.22. 16:30

Esküvőkiállítást tartottak Pusztaföldváron

Esküvőkiállítással hangolták a fiatalokat és valamennyi korosztályt a pusztaföldvári művelődési házban arra, hogy milyen megoldásokkal, kreatív ötletekkel lehet emlékezetessé tenni a sokak számára életre szóló pillanatokat.

Cs. I.

Pompás virágkompozíciókkal és szalagokkal, lampionokkal feldíszített terem, gyönyörű menyasszonyi csokrok, nagyon szép, egyedi meghívók, ajándéktárgyak és tortakülönlegességek – mindezek ma már nélkülözhetetlen kellékei egy esküvőnek. Ne feledkezzünk meg azonban a képi megörökítésről sem, no meg a hangulatfelelősökről.

Elfogadta a meghívást az orosháziak 2017-ben esküvői Dj-díjat kapott Rajki Lászlója. Eljött Pusztaföldvárra egy kis ízelítőt adni munkájából. A földvári házigazdák elképzelése beigazolódott: a környéken nagyon sokan foglalkoznak és készítenek kreatív megoldásokat e jeles eseményhez is kötődve.

Nagy tetszést aratott a régmúlt fotók kiállítása is. Megelevenedett a múlt, amikor a menyasszonyok mellett kesztyűs férjek pózoltak megsárgult esküvői fotókon, hosszú fátylak és liliomból kötött csokrok jelezték, melyik évtizedben köttetett a házasság. A menyasszonyi ruhák is nagy tetszést arattak a bemutatón.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában