Átadó

2018.04.27. 19:05

Átvette megbízólevelét a két országgyűlési képviselő

Pénteken átvette megbízólevelét Dankó Béla országgyűlési képviselő a Békés megyei 2. számú választókerületben és Dr. Kovács József országgyűlési képviselő a Békés megyei 3. számú választókerületben.

P. G.

Pénteken átvette megbízólevelét Dankó Béla országgyűlési képviselő, aki a Békés megyei 2. számú választókerületben a voksok 52 százalékát megszerezve kapta a legtöbb szavazatot. A megbízólevelet Apáti-Nagy Lajos, a helyi választási bizottság elnöke adta át, aki sok sikert kívánt a képviselő munkájához, és megköszönte a szavazópolgárok részvételét, illetve a választási bizottságok és irodák munkáját.

Dankó Béla elmondta, eddig is nagy megtiszteltetés volt a választókerületért dolgozni, és a jövőben is alázattal kívánja szolgálni az itt élő polgárokat.

Dankó Béla Apáti-Nagy Lajostól vette át a megbízó levelet. Fotó: Gazsó János

Dr. Kovács József országgyűlési képviselő a gyulai városháza dísztermében vette át a megbízólevelét a Békés megyei 3. számú választókerület OEVB-elnökétől, dr. Magyar Györgytől. A képviselő a szavazatok 50,43 százalékát kapva nyerte meg a voksolást. Ő harmadszor képviselheti térségét a parlamentben, amit óriási megtiszteltetésnek és felelősségnek is tart egyben. Reményét fejezte ki, hogy a választókerületben található települések közös munkával a lehető legtöbb támogatást nyerik majd el ebben az uniós ciklusban.

Dr. Kovács Józsefnek dr. Magyar György adta át a mandátumot. Fotó: Lehoczky Péter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában