a nap képe

2018.03.05. 14:00

A hóember már a múlté, itt a szarvasi hó Nessie!

Ha hó, akkor hóember – így gondolkozik a többség, de nem a szarvasi Krátki család, akik, ha az időjárás engedi, évről évre valami újjal örvendeztetik meg az utcájuk lakóit és az arra járókat.

T.-V. F.

A kép megosztójától, Krátki Andrástól megtudtuk, hogy náluk már évek óta hagyomány, hogy ha a hóviszonyok is lehetővé teszik, megörvendeztetik az utcájukban járókat egy-egy hóalkotással.

– Az ötletelés és a kivitelezés a két nagylányom, Adrienn és Tamara asszisztenciájával zajlik. Az ő kreativitásuk, segítségük nélkül nem jöhettek volna létre ezek az alkotások – mondta el lapunknak András.

A kreatív család készített már hómacskát, hóteknőst, hómacit, de még hókengurut is, idén pedig igazán nagy fába vágták a fejszéjüket: a Loch Ness-i szörny közel 6 méter hosszú mását gyúrták össze hóból.

Három órán át készült a közel 6 méter hosszú szarvasi Nessie

Mint megtudtuk, a szarvasi Nessie elkészítése masszív három órát vett igénybe.

– Úgy gondoljuk, ha a magunk örömén kívül sikerül egy kis mosolyt csalni az arra haladók arcára, már megérte az a kis fagyoskodás! – tette hozzá Nessie alkotója.

A hómacska 2014-ben készült

Még több nap képe ide kattintva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában