Lakossági fórum

2018.03.21. 19:30

Csepreghy Nándor: magyar marad-e az ország?

Lakossági fórumot tartottak szerda délután Gyulán a Vigadóban. Az eseményen részt vett Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség miniszterhelyettese, Görgényi Ernő polgármester és Kovács József országgyűlési képviselő.

BMH

A program előtt sajtótájékoztatón szólaltak fel az érintettek a művelődési házban, ahol a miniszterhelyettes a közelgő választás tétjéről beszélt.

– A jelenlegi kormányzat, azt gondolom, hogy nemcsak a szerencsések esélyével szeretné ezt a választást abszolválni. Azt gondoljuk, hogy az elmúlt 8 évben elvégzett munka alapján, az elvégzett munka jogán is alkalmasak vagyunk arra, hogy folytassuk a munkát a magyar nemzet, a magyar emberek érdekében.

Azonban az áprilisi választás nemcsak a sikerekről szól, sokkal inkább arról, hogy Magyarország bevándorlóország lesz-e vagy megmarad magyar országnak – mondta el Csepreghy Nándor, aki szerint a kérdés nemcsak abból az aspektusból fontos, hogy milyen kulturális viszonyrendszer alakulhat ki hazánkban. – A választás arról is szól, hogy az elmúlt 8 évben, a magyar emberek összekapaszkodásának köszönhetően létrejött javakat – ami egy további bővülésnek adja az alapját; megteremti a további béremelés, rezsicsökkentés fedezetét – valóban a magyar emberek és a nemzet érdekében tudjuk felhasználni.

De ha az ország bevándorlóországgá válik, akkor egy olyan költségkör fog megjelenni, ami elemészti azt a pénzt, melyet a magyar emberekre tudnánk fordítani.

Fotók: Lehoczky Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában