szeghalom

2018.03.29. 21:49

Bitay Márton sorsdöntőnek nevezte az április 8-ai választásokat

Lakossági fórumot tartottak csütörtök délután Szeghalmon a Tildy utcai Vállalkozói Központban.

N.-L. V.

Az eseményen részt vett Kovács József országgyűlési képviselő és Bitay Márton állami földekért felelős államtitkár. Utóbbi a Fidesz eredményeiről és a migrációs kérdésről számolt be kampánytájékoztatójában.

Fotó: Lehoczky Péter

Az államtitkár azt mondta, azért szavazzanak a választópolgárok a Fideszre, mert a jelenleg is kormányzó pártnak Magyarország az első. Az április 8-ai választásokat pedig sorsdöntőnek nevezte, „mert mindannyiunk életét hosszútávon fogja befolyásolni.”

– Abban biztos vagyok, hogyha nem mi kezdjük meg a következő kormányzati időszakot, akkor egy nagyon nehéz helyzet elé fogunk állni, és olyan helyzet előtt fogjuk magunkat találni, amit már visszacsinálni nem lehet – fogalmazott Bitay Márton. Hozzátette: Magyarországra elég sok nyomás nehezedett az utóbbi időben. – Az ENSZ még idén alapjoggá akarja tenni a migrációt, Brüsszel még idén 10 ezer bevándorló betelepítését tervezi. Mi pedig azt mondjuk, nem szeretnénk a migrációt alapjognak. Hiába próbálják ránk erőltetni a betelepítési kvótát, nem engedünk. Mi szeretnénk eldönteni, hogy kivel és hogyan éljünk Magyarországon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában