fejlesztés

2018.02.23. 14:50

Megújult a bucsai művelődési ház nagyterme

Ünnepélyes keretek között adták át az újjáépült bucsai művelődési ház nagytermét péntek délelőtt. Az ingatlanrész fűtési rendszerét, a tetőszerkezetét és az épület külsejét közel 49 millió forintból korszerűsítették.

N.-L- V.

– Már többször nyertünk pályázatokon különféle felújítási munkálatokra. Most a TOP-ra adtunk be sikeres terveket, így ebben az ütemben a régi mozitermet alakítottuk át, valamint az épületrész és a könyvtár tetőszerkezetét cseréltük ki. A beruházásoknak ezzel még nincs vége, ugyanis egy színpadot is szeretnénk felállítani a helyiségben. Bízunk abban, hogy hamarosan komplex szolgáltatásokat fogunk tudni nyújtani a településen élőknek – mondta el Kláricz János polgármester.

Fotó: I. Gy.

Dankó Béla országgyűlési képviselő, a Bucsára érkező pályázatokról adott számot a helyszínen: – Sok nyertes pályázat érkezett Bucsára: a különböző pályázatok útján összesen 627 millió forintot nyert a község, a TOP további 227 millió forintot érint, a KLIK-hez tartozó iskolafelújítás pedig 30 millió forintot. Ha összeadjuk a ciklusban ide érkező forrásokat, akkor 1 milliárd felett járunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában