ajándék

2018.02.19. 16:05

Levente vágya végre teljesült

Különleges eseményre hívta a Boros családot hétfő délután a Békéscsabai Városi Polgárőrség. Bugyinszki Tamás a polgárőrök elnöke azért invitálta a szervezet irodájába a békéscsabai családot, hogy átadjon egy ajándékot az egyik fiúgyermeknek, Leventének.

N.-L. V.

– Karácsony előtt találkoztam Leventével egy adományosztással egybekötött rendezvényen. A nehéz anyagi helyzetben élő kisfiú akkor elmesélte, hogy már évek óta szeretne egy okostelefont, és reméli, hogy a karácsonyfa alá kerülhet a meglepetés 2017-ben. S bár a telefonra perselyben gyűjtötte a zsebpénzét a gyermek, nem sikerült megvásárolni a mobiltelefont – mondta el a részleteket Bugyinszki Tamás a polgárőrök elnöke.

Fotó: L. P.

– Januárban ismét összefutottam a családdal, és szomorúan hallottam a hírt, hogy nem gyűlt össze a pénz. Az eseményeket a körzet háziorvosa, Ferenczi Attila is végigkövette, s ekkor felajánlotta, hogy kipótolja a hiányzó összeget.

Az összefogással megvásárolt eszköz átadóján Boros Levente édesapja, úgy fogalmazott, egy több éve dédelgetett álmom vált valóra. A helyszínen egy láda száraz, tartós élelmet és két zsák ruhát is kapott a család a polgárőrök felajánlásából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában